Rust, focus & helderheid in de marketing van jouw bedrijf.


Deze tijdelijke Black Friday Storytelling Marketing Mega Sale is beperkt beschikbaar. Claim nu jouw toegang tot de 6 trainingen en 3 bonussen, t.w.v. €806,- met 90% korting!


Gebruik de code BF20 voor €20 EXTRA korting.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Lotte Gerland Marketeer Business Storytelling

Rust, focus & helderheid in de marketing van jouw bedrijf

Met deze unieke bundel van 9 trainingen til jij jouw online marketing naar een next level. Meer verbindende content, meer online en offline zichtbaarheid en meer lievelingsklanten

✔ Ontwikkel een ijzersterke storytelling pitch

✔ Verkoop gemakkelijk vanuit verbinding
✔   Leer (snel) super waardevolle content creëren

ALL IN ONE OFFER

Uniek pakket aan trainingen en templates


Daar sta je weer, op een netwerkborrel. En elke keer krijg je die ene vraag: "En, wat doe jij?"


Als je dan een keer aanbod mag doen, hoe voer je dan soepel een verkoop gesprek?

Welke vragen stel je en hoe maak je vervolgens een onweerstaanbare offerte...


En dan 'moet' je ook nog zichtbaar zijn. Niet zomaar, nee met content waarin je ook echt waarde deelt.

Waar haal je die tijd nou weer vandaan?


Om nog maar te zwijgen over het neerzetten van een strategisch (online) aanbod en het opzetten van een goede email funnel.....


We've got your back.*Maar wacht niet te lang. Maak nu gebruik van de Storytelling Marketing Mega Sale  en ga aan de slag met 9 to-the-point trainingen (t.w.v. €806,-). Je krijgt direct toegang tot de online omgeving. Op 5 december om 23:59 vervalt deze aanbieding voor altijd.

Klikkerdeklik op de knop hieronder!

Bekijk alle trainingen en implementeer eenvoudig in jouw business. Al het materiaal is direct voor jou beschikbaar.

Rust, focus & helderheid

Klanten snappen waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn. Jij weet je verhaal moeiteloos te pitchen en verkopen.

"De E-books en de trainingen in de online omgeving zijn super goed opgebouwd. Ik ben er doorheen gevlogen!" 

Kim Ponsen (online ondernemer)

De verschillende trainingen op een rijtje

Pitch Perfect t.w.v. €47,-

Ontwikkel jouw Storytelling Pitch. Deze pitch is anders dan alle andere pitches die je tot nu toe in je leven hebt gedaan!

The Key Sales Questions t.w.v. €47,-

Leer verkopen vanuit verbinding. Je ontvangt de EXACTE vragen die jij kunt stellen tijdens een kennismaking of salesgesprek. 

Snel zichtbaar met Waardevolle Content t.w.v €97,-

Met deze gouden oefening creëer jij binnen no-time super veel, waardevolle content. Je zal nooit meer zonder input zitten, pinky promise. 

Online Straalangst Mastery t.w.v. €97,-

Vind je het spannend om zichtbaar te worden? Dan is deze training perfect voor jou om beter te begrijpen hoe dat komt en patronen te doorbreken! (i.s.m. systemisch coach Paula Dillema)

Onweerstaanbare Offerte maken (NEW!) t.w.v. €127,-

Leer Storytelling toepassen in jouw offertes zodat het wel heeeeeul aantrekkelijk wordt om JA te zeggen tegen jouw aanbod!

EXTRA: Je ontvangt het Canva Template, zodat je niets zelf hoeft te designen, als je Canva hebt :-) Kleurtjes aanpassen, tekst er in zetten and you are ready to go.

E-mail Marketing Guide t.w.v. €67,-

Dit is je gouden document om aan de slag te gaan met een gratis weggever waarmee je nieuwe leads (potentiële klanten) warm kunt maken. Leer in deze Guide hoe je ze super sterke e-mails stuurt! (voorheen exclusief in het VIP Traject)

All in one package deal t.w.v. €806,-

Nu slechts €97,- ex. BTW

Gebruik de code BF20 voor €20 EXTRA korting!

grysilde-dutch-digital-nomad-staand

BONUS: Strategisch Aanbod Bepalen

Leer je hoe je een strategisch aanbod maakt en verkoopt waardoor klanten er geen nee tegen willen én kunnen zeggen en waardoor ze steeds terugkomen. Na deze training...

    • heb je een strategisch aanbod voor je online bedrijf
    • is jouw aanbod zó sterk en strategisch dat klanten steeds terugkomen voor meer
    • kun je niet alleen minder tijd (en geld) te steken in marketing...
    • maar gaat de Customer Lifetime Value (CLV) hiermee ook omhoog!


Grysilde Velstra (Dutch Digital Nomad) is online business coach en marketing strateeg. Door middel van online cursussen en coachingstrajecten helpt ze starters (en gevestigde ondernemers) om een eigen online bedrijf op te zetten en deze op een slimme manier in te richten waardoor ze keihard kunnen opschalen en geen inkomstenplafond meer hebben.
Janneke ananias beautysalons coach

BONUS: NLP training Doelen stellen & Behalen

We dromen veel. Meestal stellen we ook doelen. Maar toch blijven de actie punten en to-do lijstjes op je bureau rondslingeren. Je ziet anderen succes hebben, maar jou lukt het nog niet. Wat gaat er mis?

Het probleem is je brein. Jouw brein is meestal je grootste vijand. Als NLP Master Coach leert Janneke je de kunst om ermee samen te werken. Zodat jij wél je doelen gaat behalen.

In deze unieke NLP training leer je exact hoe je samen met jouw brein betere doelen stelt om te manifesteren zoals succesvolle ondernemers dat doen.


Janneke Ananias is zeer succesvol business coach en spreker, voornamelijk voor ondernemers in de beauty branche. Ze helpt ondernemers groeien naar maandomzetten van 100K+. Deze training biedt een unieke kans om te leren van Janneke. Haar 1:1 trajecten zijn namelijk zeer exclusief. 

BONUS: Fix je digitale shit (e-mail funnels bouwen)

In Fix je Digitale Shit laat Stéphanie de Geus je stap-voor-stap zien hoe je een een funnel en automatisering maakt in Mailblue, Mailerlite of Convertkit.

  • Je kan de video's stap-voor-stap volgen.
  • Aan het einde van de cursus heb jij een werkende funnel die automatisch mails voor je verstuurd.


Stéphanie de Geus hielp de afgelopen 2 jaar meer dan 60 ondernemers met het opzetten van hun e-mailmarketing. Ze helpt ondernemers met verbinden met e-mailmarketing zonder technische overwhelm. En ze maakt gebruik van journallen als tool om op onderscheidende en effectieve wijze, impactvolle e-mails te ontwikkelen.

Woorden geven aan wat je doet, zodat je potentiële klant je direct begrijpt.
Lijn brengen in je zichtbaarheid op social media, niet meer van de hak op de tak posten.

Weet precies welke vragen je kunt stellen aan potentiële klanten zodat ze gemakkelijk 'ja' zeggen.

Leer soepel omgaan met bezwaren als 'geen tijd',  'geen geld' of 'nog even overleggen'. 
Start met het schrijven van waardevolle emails waardoor je een band opbouwt met jouw following.

Stel je doelen voor 2023 samen en behaal ze ook, dankzij de Bonus NLP Brein training van Janneke!

niet goed geld terug garantie

Heb je alle trainingen doorlopen en geïmplementeerd en ben je er van overtuigd dat de geleverde diensten niet goed zijn? Dan krijg je jouw geld terug. Tot maar liefst 3 maanden na aankoop. Want hey, we snappen dat je natuurlijk even tijd nodig hebt om alles te implementeren.


Wij willen alleen tevreden klanten.

Review Stephanie
Review Emmie
Review Laura
Lotte Gerland Marketeer Business Storytelling

Vanuit What’s Your Story heeft Lotte de afgelopen jaren 1000+ ondernemers en freelancers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf. Lotte is Business Storyteller, enthousiast podcaster (23K+ downloads) en oud-topsporter. 

Ik heb gewoond en gewerkt in Suriname als marketeer. Nadat ik ben geremigreerd naar Nederland en weer ben geëmigreerd naar Duitsland (waar ik nu woon), heb ik onder andere de Zakelijk Succes Academie bij Bart van den Belt gevolgd. Ook heb ik een half jaar lang in de Mastermind van toponderneemster Kim Munnecom gezeten. Na mijn zwangerschapsverlof heb ik mij begin 2022 laten certificeren tot StoryBrand Guide. Momenteel volg ik een eenjarige opleiding Mental Coaching & Toegepaste Psychologie."

Sinds begin 2022 ben ik gecertificeerd StoryBrand Guide! Zoals ze in Amerika zeggen: "The best marketeers in the world!" Wanneer we samen aan de slag gaan, zullen we onder andere werken met de principes van StoryBrand.

Ik heb al een of meerdere van de trainingen. Wat nu?

Don't you worry! Je mag de trainingen die je reeds hebt, doorgeven aan iemand anders. HOE TOF IS DAT! Neem contact op via lotte@whatsyourstory.nl om te regelen dat hij of zij toegelaten wordt tot de betreffende training(en). Als je de kosten onderling wil delen, mag dat gerust.

Hoe lang krijg ik toegang tot alle trainingen?

Je krijgt 1 jaar toegang. Er wordt niets stilzwijgend verlengd.
De cursussen zijn goed behapbaar en documenten zijn downloadbaar. 1 jaar is RUIM voldoende om alles te kunnen bekijken en implementeren. Ik zou je adviseren dit sneller te doen zodat je niet onnodig kansen op nieuwe klanten laat liggen :-)

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Je kan deze Black Friday Deal ook in 2 termijnen betalen.

1x €97,-
2x €48,40

Deze bedragen zijn exclusief btw.

Krijg ik een BTW factuur en is de cursus aftrekbaar?

Ja! Je ontvangt na je betaling een mail met daarin jouw factuur. Je kan daarmee de 21% BTW terug krijgen van de Belastingdienst. Daarnaast kan jij of je boekhouder ervoor zorgen dat je de hele training aftrekt als zakelijke kosten.

Hoe kan ik me aanmelden?

Deze pagina bevat meerdere oranje buttons. Klik daar op en je komt op een betaalpagina terecht waar je je kan aanmelden en kan betalen. Gaat er iets mis? Stuur gerust een mailtje naar info@lottegerland.com en dan lossen we het handmatig voor je op!

Ik ben startende ondernemer, zijn deze trainingen wel voor mij?

Wanneer je net start, is het super belangrijk om heel zichtbaar te zijn met jouw verhaal, jouw missie en jouw aanbod. Deze trainingen vormen een prachtig totaal pakket om aan de slag te gaan!

Ik ben al langer ondernemer, voegen deze trainingen nog wel iets toe?

Dat hangt er vanaf. Heb jij je online marketing en storytelling op orde en zit je nooit verlegen nieuwe klanten? Dan heb je deze trainingen niet nodig.

Loop je er tegenaan dat je:

- Je pitch nog niet on point is.
- Je salesgesprekken beter kunnen.
- Je zichtbaar wil zijn met waardevolle(re) content.
- Je het spannend vindt om zichtbaar(der) te worden.
- Jouw offertes nog 'saai' zijn en regelmatig afgewezen worden.
- Je wil starten met email marketing maar niet weet hoe?
- Je moeite hebt een strategisch aanbod te bepalen?

Dan is dit totaal pakket perfect voor jou.

Waarom zijn alle trainingen nu ineens als totaal pakket voor zo'n scherpe prijs te koop?

Ik wist dat je nieuwsgierig bent! Vanaf eind '22 gaat What's Your Story een nieuwe richting in slaan. Daarom wil ik nog 1x tegen de aller aller scherpste prijs deze super waardevolle trainingen beschikbaar maken voor iedereen.