Mijn favoriete Business Tools

Van mailsysteem tot betaalpagina's, van online leeromgeving tot website software. Ik werk in mijn bedrijf met een aantal handige systemen!

Om jouw online marketing op poten te zetten, heb je een aantal zaken echt nodig. Bespaar het uitzoekwerk, in dit document vind je mijn favoriete tools.

Voor sommige tools heb ik een affiliate link beschikbaar. Wanneer jij een abonnement afsluit via mijn link, krijg ik een percentage van jouw betaling. Voor jou verandert er niets in de prijs. Ik heb deze linkjes gemarkeerd met mijn beeldmerk (het rugtasje)

Ik ben je enorm dankbaar als je van deze link gebruik maakt, zodat we samen kunnen groeien!

Liefs, Lotte

Ontvang e-mails over Business Storytelling & Online Marketing.
 

Pssst... ik heb nog iets leuks voor je!

Ben je er aan toe om jouw bedrijfsverhaal te verhelderen en samen een marketing plan te maken dat werkt? Plan dan een gratis 30 minuten Storytelling Strategie Sessie in. We bespreken jouw vraagstukken en smeden samen een plan voor jouw bedrijf!