Je vraagt je regelmatig af:

“Doe ik het wel goed genoeg?”

Je vraagt je regelmatig af:

“Doe ik het wel goed genoeg?”

✔ Keuzes durven maken
✔ Rust ervaren

✔ Voorbij aan belemmeringen


Doe maar normaal en steek vooral niet je kop boven het maaiveld uit!

Onzekerheid zit je in de weg, omdat je je vaak afvraagt: "wat zullen anderen over me denken."

- Ondanks je voor de buitenwereld zelfverzekerd lijkt, hoor je vaak het stemmetje: "wie zit er op mij te wachten?"

- Je ervaart bewijsdrang, je wil graag laten zien hoe goed je bezig bent.

- Een opgejaagd gevoel veroorzaakt onrust. Je doet allerlei dingen, die je niet (zo) zou willen doen. EN het geeft je het gevoel dat je jouw volle potentieel niet benut.

- Onbewust ben je op zoek naar goedkeuring van je ouders, collega's, vrienden...

Je wil geen fouten maken.
Je doet vaak extra hard je best.
Je gaat voorbij aan je eigen (hoog) gevoeligheid.

Je gaat (te) vaak je grenzen over.

Je bent iemand die naar die verjaardag gaat waar je eigenlijk geen zin in hebt.
Je moet allemaal ballen hoog houden, maar dit hou je niet (lang) meer vol.

Tweedaagse training Zelfleiderschap

Tijdens de tweedaagse geven we duiding aan gebeurtenissen in het verleden, zonder dat we er te lang in blijven hangen. We helpen je blokkades te herkennen en erkennen EN ervan los te komen zodat je voelt:

Ik vind het spannend en ik doe het toch!

Van onrust en onzekerheid transformeer je in twee dagen naar de stralende versie van jezelf, die weet wat je wil en daarvoor gaat staan. Je gaat voorbij aan het "ik ben niet goed genoeg" stemmetje.

Deze training is toegankelijk voor zowel ondernemers als niet-ondernemers, man en vrouw. We bellen graag vooraf even met je om te kijken of deze training geschikt is voor jou en om je vragen te beantwoorden.

We begrijpen dat het spannend is om ruimte in te nemen, zichtbaar te worden en te gaan stralen...

"Verguld met een hart vol liefde voor mezelf  en voor wat ik heb te doen in deze wereld, ben ik stralend naar huis gegaan."
Jeltje Weijer Greidanus (kindercoach)
"Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou ik dus. De training was mooi, confronterend, zwaar, emotioneel en zorgde voor zo ontzettend veel inzichten."
Stephanie de Geus (e-mail marketeer)
Ik snap dat jullie het promoten als een tweedaagse training zelfleiderschap, maar dit gaat zoveel dieper.


Het voelt als een reünie met mezelf. Ik loop de deur weer uit, hand in hand met mijn BFF.
Marike (werkend in loondienst)

Rust, focus & Helderheid
Wat is eigenlijk je doel?

Faalangst en Straalangst. Beide zijn nauw met elkaar verbonden. De tweedaagse training zelfleiderschap is geschikt voor jou als je je herkent in een of meerdere van de onderstaande 9 punten.

Straalangst staat voor ons voor: Wat als het WEL lukt? Je gaat niet VOL voor je dromen, want zal je niet door de mand vallen? Kan je 'het succes' wel aan?

Of saboteer jij jezelf door de dingen die je juist wel of niet doet, zodat het grote doel dat je hebt, nog veilig op een afstandje blijft?


Heb je last van burn-out-, depressie, angsten of verslaving, neem dan contact met ons op. We willen persoonlijk met je overleggen of deze training voor jou op het juiste moment komt.

Wie zit er op mij te wachten? Bang om afgewezen te worden.

Erg streng zijn voor jezelf. Hoge lat, niet snel tevreden.

Onrustig gevoel omdat je niet je volle potentieel benut. 

Een masker dragen dat je eigenlijk niet wil.

Eenzaamheid, terwijl je ogenschijnlijk alles hebt.
Niet het voorbeeld zijn voor je kinderen dat je wil zijn. 

Moe van de schijn ophouden dat alles goed gaat.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

Niet je kop boven het maaiveld uit durven steken.

Aanmelden volgende editie

Limited - ALLER LAATSTE EDITIE

Tweedaagse Training Zelfleiderschap

21 & 22 januari 2023

€697,-
Ex. BTW. Betaling kan in 1, 2 of 3 termijnen

Leer vertrouwen op je intuïtie
Vaak vertelt je onderbuik je al wat je eigenlijk wil, maar durf je er niet naar te luisteren. Bang voor de mening van anderen, bang om je kop boven het maaiveld uit te steken. De training helpt je om dat WEL te durven doen. Zowel prive, als zakelijk.

Spontaan in het hier en nu leven

Bedachtzaam en voorzichtig door het leven gaan, daar ben je klaar mee. Je verlangt naar het gevoel van 'doe eens gek' en 'nu ga ik doen wat IK wil'. Of het nu om grote beslissingen gaat, of om de kleine momentjes met vrienden en familie.


Stoppen met pleasen
Zelfvertrouwen, sommige mensen lijken er mee geboren te zijn, en toch… onder het masker zit vaak de angst niet goed genoeg te zijn. Tijd om hier mee af te rekenen en de bad ass partner in crime te zijn die je wil zijn, voor jezelf en je gezin.

Dit is hoe het werkt:

Meld je via de onderstaande link aan voor de eerstvolgende tweedaagse. 

In een groep van 4 tot 8 deelnemers gaan we twee dagen offline aan de slag in Groningen.

Dit is waarom mensen klant worden

We weten dat jij graag vanuit vertrouwen wil gaan staan voor wat jij wil in jouw leven. Daarvoor heb je zelfvertrouwen nodig. Sommige mensen lijken er mee geboren te zijn, en toch… onder het masker zit vaak de angst voor kritiek.

Niet goed genoeg zijn. Je afvragen wie er op jou zit te wachten. Hierdoor voel je je onzeker, vertwijfeld en alleen. Terwijl je eigenlijk alles hebt. 

Wij geloven dat iedereen het verdient om ruimte in te nemen. Om je beste werk te kunnen leveren in jouw bedrijf, op je werk en zeker ook thuis.


Tegelijkertijd begrijpen we heus dat het spannend is om deze ruimte te pakken. En dat begint nu. Met de keuze voor de tweedaagse training.


Een keuze voor jezelf, en daarmee een keuze voor de mensen die je liefhebt. Want wie eerst voor zichzelf zorgt…


Je komt los van het gevoel niet goed genoeg te zijn en zult vanuit vertrouwen gaan staan voor datgene wat jij wil.

Deze deelnemers gingen je voor...

Henk Baalmans

"Ik stond voor een paar spannende belangrijke keuzes in mijn leven. Door de oefeningen, de gesprekken en de dynamiek heb ik handvatten gekregen. 

 

Dit weekend was voor mij het juiste duwtje in mijn rug om een paar dagen later de stappen te maken naar meer zelfliefde."

Nienke Geres
"Het weekend was inspirerend en heel bijzonder. Lotte en Paula hadden het erg goed georganiseerd.


Met lekker eten/drinken, bijzondere en uitdagende oefeningen en vooral een veilige omgeving en sfeer. Het weekend is echt een aanrader!"
M. de Boer
"Ik wil wel ondernemer worden, maar het liefst met een doos over mijn hoofd. Ik heb heel veel mooie plannen maar was bang om zichtbaar te zijn, bang voor hoe ik over kwam en voor wat mensen vinden. 


Mensen in mijn omgeving zeiden: Huh hoezo doe jij mee aan deze training?! Maar onzekerheid kan heel diep in jezelf zitten. Het knagende stemmetje in mijzelf die zich afvroeg: wie ben ik nou?


Het weekend heeft mijn ogen geopend. De training zat vol met de meest toffe oefeningen waarin je jezelf tegenkomt en niet kunt weglopen. Ik ben diep gaan kijken naar de waarden en overtuigingen die ik heb over mijzelf. Hoe wil ik mijn leven inrichten en wat wil ik veranderen? Ik ben minder bang om zichtbaar te zijn en ik loop er niet meer voor weg. Deze training was elke euro waard.'

De locatie: Suikerterrein Groningen

Lotte Paula Straalangst

Na afloop van de training

Plan de dag na de tweedaagse niet te veel dingen in je agenda, zodat je ruimte hebt alles te laten landen en verwerken. 

Natuurlijk laten we je na de training niet helemaal los. Wanneer er behoefte of noodzaak is aan vervolg coaching, dan kan je altijd bij ons terecht.

TIP: Boek een overnachting in Groningen, zodat je tijdens de tweedaagse lekker in je eigen bubbel kan blijven. 

Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Systemisch coach Paula Dillema

Paula (43) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden.

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren. Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland de Vries - Lefarth

Business Storyteller Lotte Gerland

Lotte (30) is business storyteller. Ze is verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Hoe kan je jouw verhaal herschrijven en in een nieuwe identiteit stappen, zonder je verleden tekort te doen? Lotte helpt je loskomen van niet-helpende oude verhalen. 


Lotte is oud-topsporter en gewend om te bikkelen. Inmiddels weet ze hoe doelen behalen ook 'zachter' kan en mag! Desalniettemin kan ze als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen. Lotte is gecertificeerd StoryBrand Guide.


Kom los van de rem die je tegenhoudt voluit te leven!