Teambuilding

Samenwerken is het keyword in teams. Door mijn jarenlange ervaring als topvolleybalster, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je elkaar door en door kent. Wedstrijden win je niet als je in je eentje wil schitteren. Wedstrijden win je door voor elkaar door het vuur te willen gaan. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of om een gezamenlijk (zakelijk) doel dat je nastreeft, je bent op elkaar aangewezen en je hebt elkaar nodig.

Wil je elkaar als team beter leren kennen?

Wil je meer weten over elkaars drijfveren?


Ben je benieuwd waar je collega’s/ teamgenoten nou echt gelukkig van worden?


Of ben je als team ontzettend benieuwd naar elkaars innovatieve ideeën, die stil gehouden worden?

Tijdens een teambuildingsdag van What’s Your Story worden de vragen van het team omgezet in een
trainingsdag op maat. Wat buiten kijf staat, is dat teamleden elkaar tijdens deze dag beter leren kennen. Hiermee vergroot je het onderlinge respect, vertrouwen en bereidheid om samen te werken. Teamleden zullen sneller en beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Hoe beter je samenwerkt, hoe productiever je wordt als team en des te meer kwaliteit en rendement kun je gezamenlijk leveren.

De teambuildingsdagen van What’s Your Story zetten in op persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en daarmee ook op de professionele ontwikkeling. Door dit in teamverband te doen, draagt deze training bij aan de ontwikkeling van het team als geheel. Door middel van verschillende oefeningen, zullen de teamleden elkaar meer vertellen over hun persoonlijke verleden, heden en toekomstdromen. Maar ook over hun motivatie om zich iedere dag in te zetten voor het team waarin je samenwerkt.

De teambuilding start altijd met een intakegesprek met de leidinggevende of aanvoerder van een team plus 1 of 2 deelnemers van de dag, om te kijken welke doelen het team wil bereiken tijdens de trainingsdag. Aan de hand hiervan worden er oefeningen op maat samengesteld, om het maximale uit deze dag te halen.

Ben je werkend in de onderwijssector en wil je graag dat je leerlingen/studenten elkaar beter leren kennen, klik dan HIER voor informatie voor scholen.