Trainingsdag voor ondernemers

De What’s Your Story trainingsdagen zijn geschikt voor (startende) ondernemers en ondernemers die bezig zijn met een re-branding en meer met hun verhaal naar buiten willen treden.

Er is er veel tijd voor (het ontdekken van) je persoonlijke verhalen. Je maakt kennis met de kracht van jouw authentieke verhaal en krijgt (visueel) inzicht in hoe jouw levensloop er tot nu toe uit ziet. Ook maken we de vertaalslag naar hoe je hier (meer) mee naar buiten kunt treden als (startende) ondernemer. Je gaat naar huis met een kernboodschap die je kan gebruiken voor al je communicatie uitingen.

Ik deel mijn persoonlijke verhaal met jullie en de lessen die ik daaruit heb geleerd. Er is ruimte om zowel hierover als over het ondernemerschap vragen te stellen. Deze trainingsdag is super geschikt voor jou wanneer je als ondernemer in je communicatie meer met je persoonlijke verhaal naar buiten wil treden. De training vindt plaats in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers.

Pijn vanuit gebeurtenissen uit het verleden mag er zijn, maar deze training is niet geschikt voor jou als je op dit moment nog midden in (de verwerking van) psychische problemen zit. Tijdens deze dag maken we de positieve koppeling van opgedane levenslessen naar de toekomst! Je gaat naar huis met een heldere blik op jouw persoonlijke authentieke verhaal en hoe jij dit in kunt zetten als een inspiratiebron voor jezelf en anderen.

De trainingsdag voor ondernemers wordt tijdelijk niet aangeboden i.v.m. een overvolle agenda. Toch interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden in 2020.

Jouw investering: €267 excl. BTW per persoon

Aftermovie