Workshops

Vraag jij je soms af of je wel een verhaal te vertellen hebt? Vind je het super spannend om je eigen verhaal onder ogen te zien? Of heb je zo veel te vertellen dat je niet meer weet wat nu het belangrijkst is?

Ik geloof dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt. Tijdens de What’s Your Story workshop, maak je kennis met de kracht van jouw authentieke verhaal. Je krijgt inzicht in hoe je levensloop er tot nu toe uitziet en je leert kijken naar de inspiratie en lessen die in jouw verhaal verborgen zitten.

De workshop is voor voor iedereen die wil kennismaken met het inzetten van je authentieke levensverhaal.

Ben je ondernemer en wil je de vertaalslag maken van je persoonlijke verhaal naar een concrete kernboodschap, die je voor al je communicatie uitingen kunt gebruiken? Kom dan naar een van de trainingsdagen voor ondernemers! Ben je werkgever/sportcoach en wil je graag een teambuildingsdag organiseren voor je team, ga dan naar de pagina over teambuilding.

*De workshops worden tijdelijk niet aangeboden. Toch interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden in 2020!

Workshop

Groningen

2020

Workshop Testimonials

Marjan van de Bult is ondernemerscoach en runt haar eigen bedrijf GELUKFABRIEK. Door middel van haar online en offline aanbod biedt ze ondernemers de tools (nog meer) te doen wat hun gelukkig maakt.

Emma is studente Logopedie en studeert over een half jaar af. Vooraf had ze het gevoel zichzelf al aardig goed te kennen. Tijdens de workshop vond ze de rode draad in haar levensverhalen en vormde deze tot 1 krachtige zin!