"En, wat doe jij?" Altijd een helder bedrijfsverhaal!

Rust, focus & helderheid in jouw marketing en communicatie

Een verhaal dat klopt
Een pitch die blijft hangen

Een website die converteert

Is je boodschap wel helder genoeg?

Daar sta je weer, op een netwerkborrel. En elke keer krijg je die ene vraag: "En, wat doe jij?" Je wil direct de aandacht van jouw gesprekspartner grijpen, maar in plaats daarvan komt er een te lang en warrig verhaal uit. Waarom lukt het nou niet om in een paar simpele zinnen uit te leggen wat je doet?

Je weet dat wat je doet, goed is. Maar die continuïteit aan nieuwe klanten, is nog steeds niet op het niveau dat jij graag wil. Het geeft je een onzeker gevoel en haalt de lol er vanaf. Misschien blijf je zelfs klussen aannemen die je eigenlijk niet meer wil, maar die wel geld opleveren...

Hoe geef je nou woorden aan wat je doet, zodat potentiële klanten je direct begrijpen?

Professionele storytelling voor jouw bedrijf

Neem contact op via het contactformulier. We maken graag kennis met jou en je bedrijf.

We brengen rust, focus & helderheid aan in jouw bedrijfsverhaal en online marketing.


Klanten snappen waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn.Storytelling is álles

Verhalen zijn het enige waar mensen nog uren lang aandacht voor kunnen hebben en daarom is goede storytelling essentieel voor jouw business. Bij heel veel ondernemers gaat dit mis omdat je boodschap niet helder is. Je potentiële klanten snappen simpelweg niet waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn, zonde! 

Hierdoor maak je niet de impact die je zou willen maken EN loop je ook simpelweg heel veel omzet mis. Mensen kopen vaak niet de beste dienst (hoe lullig ook...), maar dat wat ze het snelst kunnen begrijpen. Wat is jouw unieke boodschap en hoe pas je die toe in je marketing uitingen? Dat weet je straks feilloos!

Ik geloof er in dat ieder mens, iedere ondernemer prachtige verhalen te vertellen heeft. De kunst is om deze zodanig te vertellen dat jouw ideale klant er op aanhaakt en precies dat, gaan we realiseren.

Goede marketing begint met een helder verhaal

BASIS

€1950,-
ex. BTW

- Een duidelijk bedrijfsverhaal

- Een elevator pitch

- Lifetime input voor jouw (social media) content

BASIS PLUS

€2450,-
ex. BTW

Basis en...

- Een homepage wireframe- Een leadgenerator


Limited

COMPLEET

€2950,-
ex. BTW

Basis Plus en...

- 1 salespagina wireframe

- Sales email serie (5 emails)

Zowel voor startende als ervaren ondernemers die hun bedrijf goed willen (her)positioneren!

Ronald Bogaerds 

Bestseller auteur Streetsmart Sales

Welk verhaal vertel je jezelf?

Wat je ook aan het doen ben, wie je bent of waar je naar toe wil: het is zo belangrijk om af en toe eens stil te staan bij jezelf. Waarom doe je wat je doet? Welk verhaal vertel je tegen jezelf over jezelf? Of over jezelf tegen anderen?

Lotte helpt je bewust worden over je eigen story. Echt heel bijzonder. Ze kan luisteren als geen ander en blijft onbevooroordeeld. Als je dit leest, niet wachten. Stuur Lotte een berichtje, ze heeft iets moois voor je in petto!

Over Lotte

Hey! Ik ben Lotte, Business Storyteller, enthousiast podcaster en oud-topsporter. Vanuit mijn bedrijf What’s Your Story heb ik de afgelopen jaren 1000+ ondernemers en freelancers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf.


Ook mijn eigen verhalen deel ik met liefde. Over mijn volleybal leven, over emigreren / remigreren naar Suriname en Duitsland (waar ik nu woon), het loskomen van mijn ziekteverhaal (reuma) en natuurlijk mijn ondernemersavonturen. Inmiddels onderneem ik vanuit twee landen, online vanuit mijn woonplaats Oldenburg en offline in mijn geliefde Groningen.

De oefeningen die Lotte doet om bij die diepere laag te komen zijn ongelofelijk doeltreffend en geven veel inzicht. Daarnaast ziet Lotte ook de grote lijn en dwarsverbanden die ik zelf niet zag. Enorm waardevol, waarbij het woord magisch misschien wel de beste omschrijving is.

Emmie - schrijver & fotograaf

Certified Story Brand Guide

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd StoryBrand Guide! Zoals ze in Amerika zeggen: "The best marketeers in the world!" Wanneer we samen aan de slag gaan, zullen we onder andere werken met de principes van StoryBrand.

Zij gingen je voor!

Donna van West
Lotte heeft me onwijs geholpen bij het vinden van mijn rode draad. Zowel binnen mijn business als mijn persoonlijke verhaal. 
Itje Snaaijer

We zijn aan de slag gegaan met wat mij onderscheidt als professional en hoe je dit pitcht. Dankjewel voor jouw scherpe vragen, je onbevooroordeelde blik en de vertaling naar de praktijk!

Marloes Oldenbeuving
Ik heb niet zo'n moeite online zichtbaar te zijn, maar liep tegen het praktische stuk aan. Wat kan ik delen? Nu kan ik me niet meer voorstellen dat dit ooit een issue voor me was.
Laura Louise
Ik dacht daarna bij mezelf: ik ben niet zo ver gekomen om vervolgens weer hetzelfde te blijven doen wat ik al jaren deed. Dus: tijd voor actie. Lotte heeft mij ontzettend geholpen met het maken van keuzes waarvan ik het antwoord eigenlijk al wel wist.