Ontdek de kracht van jouw verhaal

Storytelling Marketing inzetten voor jouw business

Ontdek de kracht van jouw verhaal

Storytelling Marketing inzetten voor jouw business

Persoonlijk verhaal A-Z in beeld

IJzersterk bedrijfsverhaal

Een pitch die blijft hangen

Is je boodschap wel helder genoeg?

Daar sta je weer, op een netwerkborrel of tijdens een verjaardagsfeestje. En elke keer krijg je die ene vraag: "En, wat doe jij?" Je wil direct de aandacht van jouw gesprekspartner grijpen, maar in plaats daarvan komt er een te lang en warrig verhaal uit.


- Waarom lukt het nou niet om in een paar simpele zinnen uit te leggen wat je doet?


- Wat zijn interessante elementen van jouw persoonlijke verhaal?


- En wat is het business verhaal dat jou onderscheidend maakt?

Stop met het vertellen van verhalen, en je business is dood...

In 1 dag (offline) brengen we jouw verhaal in beeld. Na deze dag, heb je lifetime input aan verhalen voor al jouw marketing & communicatie uitingen. 


Daarna maken we de vertaalslag naar je bedrijfsverhaal en je marketing & communicatie. Zo zet je storytelling marketing effectief in voor o.a. de socials, website & emails.

Als je niet weet waarover je moet schrijven...

Jacobien vertelt over haar ervaring na de Storytelling VIP Dag!


PS. onder aan deze pagina vind je nog veel meer reviews :-)

We snappen dat het spannend is om zichtbaar te worden

Want, wie zit er nu eigenlijk op jouw verhaal te wachten? Een herkenbaar gevoel voor velen. Waarschijnlijk heb je tot nu toe nog redelijk op veilig gespeeld met alles wat je hebt gedeeld in jouw marketing en communicatie. Gelukkig heb je altijd een keuze in wat je wel en niet deelt, en wanneer. Sommige dingen zijn te privé, andere juist mega inspirerend als je meer van jezelf laat zien


Lotte heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1000 ondernemers geholpen hun verhaal te vertellen, zowel online als offline. Reeds 50+ ondernemers volgden het exclusieve Storytelling VIP Traject en nog vele tientallen een op maat gemaakt traject. 

Annelies Bondo
Eén dag, een muur vol post-its en uiteindelijk puzzelstukjes die op z'n plek vallen, van al je eigen verhalen!  Lotte is op een prettige, supportive manier aanwezig en neemt geen genoegen met de mind-fucks die je jezelf voor houdt, daar breek je dus dwars door heen. Het resultaat is een schat aan input over jezelf hoe jij je verhalen in kunt zetten voor je bedrijf."
Itje Snaaijer
"We zijn aan de slag gegaan met wat mij onderscheidt als professional en hoe je dit pitcht. Dankjewel voor jouw scherpe vragen, je onbevooroordeelde blik en de vertaling naar de praktijk!"
Marloes Oldenbeuving
"Ik heb niet zo'n moeite online zichtbaar te zijn, maar liep tegen het praktische stuk aan. Wat kan ik delen? Nu kan ik me niet meer voorstellen dat dit ooit een issue voor me was."

In 3 simpele stappen storytelling inzetten voor jouw bedrijf

Neem contact op via het contactformulier. We maken graag kennis met jou en je bedrijf.

We brengen zowel je persoonlijke als business verhaal in beeld. En zorgen voor rust, focus & helderheid in jouw online marketing / communicatie.


Jij kent je verhaal. Klanten snappen waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn. Je durft zichtbaar te zijn en weet wat je wel en niet vertelt. Zowel online, als offline.

Het geheim van Storytelling Marketing

Verhalen zijn het enige waar mensen nog uren lang aandacht voor kunnen hebben en daarom is goede storytelling essentieel voor jouw business. Bij heel veel ondernemers gaat dit mis omdat je boodschap niet helder is. Je potentiële klanten snappen simpelweg niet waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn, zonde! 

Hierdoor maak je niet de impact die je zou willen maken EN loop je ook simpelweg heel veel omzet mis.


 • Wat is jouw persoonlijke verhaal?
 • Wat is je unieke bedrijfsboodschap?
 • En hoe pas je die toe in je marketing uitingen?


Dat weet je straks feilloos!

Ik geloof er in dat ieder mens, iedere ondernemer prachtige verhalen te vertellen heeft. De kunst is om deze zodanig te vertellen dat jouw ideale klant er op aanhaakt en precies dat, gaan we realiseren.

Donna, Sarah, Eveline & Stephanie delen hun ervaring met jou!

Ronald Bogaerds 

Bestseller auteur Streetsmart Sales

Welk verhaal vertel je jezelf?

Wat je ook aan het doen ben, wie je bent of waar je naar toe wil: het is zo belangrijk om af en toe eens stil te staan bij jezelf. Waarom doe je wat je doet? Welk verhaal vertel je tegen jezelf over jezelf? Of over jezelf tegen anderen?


Lotte helpt je bewust worden over je eigen story. Echt heel bijzonder. Ze kan luisteren als geen ander en blijft onbevooroordeeld. Als je dit leest, niet wachten. Stuur Lotte een berichtje, ze heeft iets moois voor je in petto!

Over Lotte

Hey! Ik ben Lotte, Business Storyteller, enthousiast podcaster en oud-topsporter. Vanuit mijn bedrijf What’s Your Story heb ik de afgelopen jaren 1000+ ondernemers en freelancers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf.


Ook mijn eigen verhalen deel ik met liefde. Over mijn volleybal leven, over emigreren / remigreren naar Suriname en Duitsland (waar ik nu woon), het loskomen van mijn ziekteverhaal (reuma) en natuurlijk mijn ondernemersavonturen. Inmiddels onderneem ik vanuit twee landen, online vanuit mijn woonplaats Oldenburg en offline in mijn geliefde Groningen.

Certified Story Brand Guide

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd StoryBrand Guide! Zoals ze in Amerika zeggen: "The best marketeers in the world!" Wanneer we samen aan de slag gaan, zullen we onder andere werken met de principes van StoryBrand.

Goede marketing begint met een helder verhaal

IJzersterk bedrijfsverhaal

750,-
Ex. BTW
 • We schrijven jouw bedrijfsverhaal zodat iedereen snapt waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn.

 • We ontwikkelen jouw killer elevator pitch zodat je altijd een antwoord hebt op de vraag: "En, wat doe jij?"

Zichtbaar ondernemen

€1950,-
ex. BTW

Pakket "IJzersterk bedrijfsverhaal" EN...

 • Offline 1:1 Storytelling VIP Dag, waarbij we jouw hele verhaal in beeld brengen.
 • Deelname offline tweedaagse training Zelfleiderschap.
 • 1 jaar toegang tot mijn online leeromgeving voor implementatie.

Limited

Storytelling Marketing Compleet

€2450,-
ex. BTW

Pakket "IJzersterk bedrijfsverhaal" + Pakket "Zichtbaar ondernemen" EN...

 • Schrijven en ontwerpen de homepage van jouw website.
 • Schrijven en ontwerpen van jouw belangrijkste verkoop pagina.
 • Samen ontwikkelen van een waardevolle gratis weggever.
 • Samen ontwikkelen van een complete e-mail funnel (6 e-mails)

De oefeningen die Lotte doet om bij die diepere laag te komen zijn ongelofelijk doeltreffend en geven veel inzicht. Daarnaast ziet Lotte ook de grote lijn en dwarsverbanden die ik zelf niet zag. Enorm waardevol, waarbij het woord magisch misschien wel de beste omschrijving is.

Emmie - schrijver & fotograaf

Zij gingen je voor!

Janneke Ananias

"Hoewel ik al veel online vertelde over mezelf, was ik toch onzeker. Ben ik wel uniek genoeg? Wat heb ik nou te vertellen? Tijdens de training van Lotte zijn er dingen op z’n plek gevallen voor mij als onderneemster én als persoon. De VIP dag was praktisch en diepgaand. Echt een dikke vette aanrader voor elke ondernemer die met meer zelfvertrouwen haar unieke verhaal wil vertellen."

Esther Sastromedjo 

"De VIP Dag heeft me veel meer richting gegeven. Ik kende mijn eigen verhaal maar wilde sturing omdat ik de afgelopen jaren niet echt vooruit kwam. 

 

Het was heel verhelderend om samen met Lotte in verschillende stappen naar mijn verhaal te kijken. Het werkte als een filter waardoor ik helder kreeg waar ik nu echt aandacht aan wil besteden en welke vervolgstappen ik wil zetten. 


Na de trainingdag voelde ik me vrijer en rustiger in mijn hoofd om door te gaan met mijn verhaal als kracht."

Marjan van den Berge

"Ik heb een hele fijne en leerzame dag gehad, waarvan de impact me steeds duidelijker wordt. In alle facetten van mijn bedrijf kan ik dat toepassen als ook privé. 

 

Het voordeel door op deze manier te werken is dat je voor hele lange tijd waardevolle imput hebt voor bv. social media, maar ook voor je lange termijn visie en werkplezier. 

 

Ik vind het nu leuk om over "My story" na te denken en te vertellen ipv het als een enorme hobbel te zien die genomen moet worden."

Aisha Tauran
"Enorm bedankt voor deze dag. Er is veel in gang gezet en dat voelt heftig en bevrijdend tegelijk. Dankjewel voor de ruimte die er mocht zijn voor het afbrokkelen van mijn muur."
Eveline Broekhuizen

"Als schrijfcoach en redacteur ben ik altijd bezig met de verhalen van anderen. Zelf bleef ik liever achter de schermen, maar naarmate ik me ontwikkel als ondernemer word ik steeds zichtbaarder. 


Lotte stelde me direct op mijn gemak, de training voelde heel vertrouwelijk. Ze weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen én door te vragen. Al snel hingen de muren vol met post-its, en achter elke post-it schuilde een verhaal.


Ook heb ik oude verhalen die ik mezelf vertelde en die mij niet dienden, achter me kunnen laten.


Voortaan heb ik inspiratie genoeg voor mijn social media posts, die net iets dieper gaan dan hiervoor, waarbij ik meer van mezelf laat zien en me kwetsbaar durf op te stellen. Ik houd mezelf niet meer klein maar laat mijn verhaal groeien!"

Marloes Tamminga

"Lotte weer direct een prettig sfeer te creëren waarin je je prettig voelt. Ze is authentiek en heet echt oprechte interesse in je verhaal. Ze heeft mij aan het denken gezet. 

 

Ik broed nu op een plannetje die daar geboren is. De VIP dag is goed geregeld en georganiseerd. 

Echt een aanrader als je als ondernemer intensief met je verhaal en pitch aan de slag wil."

Laura van der Velde

"De VIP Dag was zo fijn! En tegelijkertijd ook zo vermoeiend! Positief hoor, maar de gesprekken komen gewoon binnen. 

 

De VIP Dag brengt mij verder als persoon en mijn bedrijf groeit doordat ik mijn unieke verhaal kan vertellen! 

 

De belangrijke 'bullit points' uit mijn verleden zet ik hedendaags in. De VIP Dag heeft handvaten gegeven waar ik veel aan heb."

Louis Baerts

"Lotte is een gepassioneerde vrouw die zeer betrokken de mooiste verhalen uit je los weet te halen om deze daarna te combineren tot een levensverhaal. 

 

Door haar enthousiasme tijdens de VIP Dag kom je onderdelen van je verhaal te weten die je weer kan gebruiken in jouw verdere marketing, om zo tot een compleet geheel te komen. 

 

Zeer speciaal om dit mee te maken..!"

Conchita Brouwer

"Ik heb Lotte als een fijn, meelevende persoon ervaren die geïnteresseerd is in mijn verhaal. Ze vroeg door daar waar dat nodig was. De VIP Dag was voor mij een onderdeel van mijn proces waarin ik toen nog midden in zat.

 

Ik vind het nog steeds confronterend om mijn portret te lezen, welke Lotte op basis van de VIP dag heeft geschreven. Hoe vaker ik het lees hoe beter het me lukt om mijn verhaal te omarmen. Dat is denk ik een compliment voor Lotte hoe treffend zij mijn verhaal heeft opgeschreven!"

Yvonne Bouma

"Mijn VIP dag met Lotte was zo bijzonder. Ik ben er open minded in gegaan en wetend dat het veel impact zou veroorzaken. De vragen, het gebruik van Post Its en de oefeningen in het werkboek zijn erg goed en bijzonder. 

 

Lotte stelt je heel erg op je gemak, en je voelt haar oprechtheid en intentie om jouw echt te willen helpen met dat mooie verhaal dat in je zit. Ze weet de 'pijn' punten er uit te halen, zodat het gaat klikken, je krijgt AHA momenten: Super. 

 

Na de mooie VIP dag kan ik met alle kennis en de waarde van mijn unieke verhaal nog krachtiger kan gaan inzetten. De kracht van Story Telling."

Nienke Jolien Geres

"Als fotograaf blijf ik het liefst letterlijk achter de schermen, maar als ondernemer is dat niet altijd handig. Ik zat daar altijd een beetje mee, totdat ik Lotte een keer sprak.


Ik vond haar meteen heel inspirerend en ik was benieuwd naar hoe zij mij zou kunnen helpen met het helder maken van mijn verhaal en hoe ik die goed naar buiten toe kan communiceren.


Wat me opviel tijdens de VIP Dag was dat Lotte een goed gevoel heeft voor communicatie. Ze legt rustig en duidelijk uit en oordeelt niet. Dat is erg fijn en vertrouwd. Ik heb tijdens de VIP Dag hele mooie inzichten gekregen. De dag was erg goed voorbereid. Echt een aanrader!"

Jacqueline Hilberdink

"De VIP trainingsdag bij Lotte was een feestje. De hele dag was erg waardevol en inspirerend en heeft me heel veel mooie inzichten opgeleverd. Vooral dat ik mag ondernemen op een manier die bij mij past. Een echte eye-opener. 

 

De post its gaven me gedurende de dag steeds meer helderheid in mijn eigen verhaal en met de laatste oefening viel alles op zijn plek. Heel bijzonder. 

 

Lotte was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal, stelde goede vragen en zorgde voor een ontspannen sfeer, waardoor ik me ook vertrouwd voelde veel te delen. Als jij ook vanuit jouw authentieke verhaal wil ondernemen is Lotte de persoon bij wie je wil zijn."

Demi Kromowidjojo

"Ik vind de VIP Dag heel origineel. Lotte weet op een unieke manier de verbindingen zichtbaar te maken tussen mijn doelen en persoonlijkheid. Ze gaat respectvol om met de oefeningen, is empathisch en positief. 


Ze heeft me geholpen waardering en liefde vanuit mijn Surinaamse roots in kaart te brengen. Het was verhelderend hoe ik naar het inzetten van inclusivieteit in de Nederlandse samenleving kan kijken. 

Lotte is de 'creatieve mastermind' achter haar VIP Dag en daar heb ik volop van genoten!"

Stephanie de Geus

"Voor ik de VIP dag van Lotte deed had ik 4 Instagram accounts en stopte ik alles in een hokje. Nu zie ik hoe mijn verhaal echt bijdraagt aan mijn bedrijf en ervaar ik echt in mijn klantcontact dat mensen voor mij kiezen om mij. 

 

Dankjewel Lotte voor alle fijne, mooie inzichten en de goede schopt onder mijn kont de goede richting op!"

Debbie Schouten

"Mijn VIP Dag was waardevol. Door de werkwijze kreeg ik inzicht in de onderdelen van mijn verhaal waardoor het voor mij makkelijker is geworden deze te delen. 

 

Ook heb ik inzicht gekregen hoe ik mijn kwetsbaarheid kan laten zien en op deze manier impact kan maken."

Simone Weert

"Het VIP traject was heel waardevol voor mij. Van te voren wist ik al wel dat we de diepte in zouden gaan, en dat het meer zou zijn dan alleen wat onderwerpen bedenken voor social media. 

 

De diepte gingen we zeker in, zowel bij Paula als bij Lotte. Lotte creëert een veilige ruimte, maar schuwt het niet om je af en toe een spiegel voor te houden. Mijn doel was om meer ontspannen om te gaan met social media. Dat doel is bereikt. Ik vind het nu leuk om berichten en blogs te maken!"

Zowel voor startende als ervaren ondernemers die hun bedrijfsverhaal goed willen (her)positioneren!