Wat houdt je tegen om zichtbaar te worden en te stralen? Geef je zelfvertrouwen een boost!


Tweedaagse training waarin je loskomt van de rem die jou tegenhoudt voluit te durven leven.

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Los van schuldgevoel en angst

Keuzes maken vanuit vertrouwen

Houdt faalangst of de angst voor succes je tegen? 

Vergroot je zelfvertrouwen en ga staan voor wat je écht wil. 

Wat zullen mensen dan wel niet van me denken? Kan ik dat wel? Zal ik niet door de mand vallen?

Je leven inrichten vanuit (zelf)vertrouwen, kan je leren. In plaats van anderen te pleasen, wil je keuzes maken voor jezelf. Maar hoe dan? Hoe komt het toch dat je jezelf dit voorneemt, en dan toch weer niet doet... Of dit nu gaat om je eigen bedrijf, je werk, thuis in je gezin of ten opzichte van vrienden, jij mag de keuzes maken die goed zijn voor jou. En het goede nieuws is: dit kan je leren.

Sommige mensen hebben het van nature over zich heen, een gezonde dosis zelfvertrouwen. Wanneer je last hebt van faalangst of juist de angst voor succes (straalangst), loop je er tegenaan dat je door (onbewuste) patronen, steeds weer teruggetrokken wordt. Tijdens deze tweedaagse training onderzoek je jouw onderliggende overtuigingen en kom je los van deze patronen.


Wie ben ik om ruimte in te nemen?

"Ik wil wel ondernemer worden, maar het liefst met een doos over mijn hoofd. Ik heb heel veel mooie plannen maar was bang voor wat mensen vinden." - Martsje de Boer vertelt in 1 minuut over haar ervaring met de training.

Plan direct een kennismaking

Verguld met een hart vol liefde voor mezelf  en voor wat ik heb te doen in deze wereld, ben ik stralend naar huis gegaan.

Jeltje Weijer Greidanus (kindercoach)

Voorafgaand

Voorafgaand aan de Tweedaagse training hebben we graag telefonisch contact met jou om te kijken of deze training past bij jouw vraagstukken. Je plant een kennismaking in, en Paula (links) of Lotte (rechts) neemt z.s.m. contact met je op.  Zodra het een wederzijdse YES is, gaan we aan de slag. 

Tweedaagse training

In een groep van 4 tot 8 deelnemers gaan we twee dagen offline aan de slag in Groningen. Van 10:00 - 16:00 nemen we je twee dagen mee in een verscheidenheid aan diepgaande oefeningen.

Tijdens deze twee dagen krijg je een volledig verzorgde lunch van Brownies & Downies en uiteraard is er meer dan voldoende thee, koffie en lekkers.

Na afloop

Plan direct na de tweedaagse niet te veel dingen in je agenda, zodat je ruimte hebt alles te laten landen en verwerken. 

Natuurlijk laten we je na de training niet helemaal los. Wanneer er behoefte of noodzaak is aan vervolg coaching, dan kan je altijd bij ons terecht.

TIP: Boek een overnachting in Groningen, zodat je tijdens de tweedaagse lekker in je eigen bubbel kan blijven. 

Deze deelnemers gingen je voor...

Stephanie de Geus
Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou dat was ik dus.


Het weekend was mooi, confronterend, zwaar, emotioneel en zorgde voor zo ontzettend veel inzichten. Elke dag durf ik nu een beetje meer te stralen.
Marike
Ik snap dat jullie het promoten als een tweedaagse training Straalangst, maar dit gaat zoveel dieper.


Het voelt als een reünie met mezelf. Ik loop de deur weer uit, hand in hand met mijn BFF.
Henk Baalmans

Ik stond voor een paar spannende belangrijke keuzes in mijn leven. Door de oefeningen, de gesprekken en de dynamiek heb ik handvatten gekregen. 

 

Dit weekend was voor mij het juiste duwtje in mijn rug om een paar dagen later de stappen te maken naar meer zelfliefde.

Nienke Geres
Het weekend was inspirerend en heel bijzonder. Lotte en Paula hadden het erg goed georganiseerd.


Met lekker eten/drinken, bijzondere en uitdagende oefeningen en vooral een veilige omgeving en sfeer om van je straalangst af te komen. Het weekend is echt een aanrader!

"Ben ik goed genoeg?"

Tijdens de tweedaagse geven we duiding aan gebeurtenissen in het verleden, zonder dat we er te lang in blijven hangen. We helpen je blokkades te herkennen en erkennen EN ervan los te komen zodat je voelt:  Ik vind het spannend en ik doe het toch!

Van onrust en onzekerheid transformeer je in twee dagen naar de stralende versie van jezelf, die weet wat je wil en daarvoor gaat staan. Je gaat voorbij aan het "ik ben niet goed genoeg" stemmetje.

Deze training is toegankelijk voor zowel ondernemers als niet-ondernemers, man en vrouw. We bellen graag vooraf even met je om te kijken of deze training geschikt is voor jou. 


Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Systemisch coach Paula Dillema

Paula (43) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden.

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren. Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland de Vries - Lefarth

Storyteller Lotte Gerland

Lotte (30) is business storyteller. Ze is verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Hoe kan je jouw verhaal herschrijven en in een nieuwe identiteit stappen, zonder je verleden tekort te doen? Lotte helpt je loskomen van niet-helpende oude verhalen. 

Lotte is oud-topsporter en gewend om te bikkelen. Inmiddels weet ze hoe doelen behalen ook 'zachter' kan en mag! Desalniettemin kan ze als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen

Ready to go? De eerst volgende editie:

20 & 21 augustus 2022

€697
ex. 21% BTW
Betaling kan in 1, 2 of 3 termijnen