ereWhat's Your Story team

Over What's Your Story

Over What's Your Story

Wij geloven dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt

Welkom bij What's Your Story! DE community voor en door (voormalig) sporters die noodgedwongen (tijdelijk) moeten stoppen met hun sport. Ik ben Lotte, marketeer, storytelling lover en eigenaresse van What’s Your Story. Hieronder stel ik graag het geweldige What's Your Story freelance team aan je voor!

Op dit moment breiden we enorm uit met ons netwerk van hulpverleners. Ben je gericht op zoek naar mentale begeleiding in de vorm van individuele coaching of psychologische hulp, neem vooral contact met ons op zodat we je kunnen doorverwijzen.


Het What's Your Story freelance team

Lotte de Vries

Eigenaresse What's Your Story

Lotte is de visionair van het bedrijf. Ze is Storytelling Marketeer en Communicatie specialist (HBO). Later heeft zij haar diploma gehaald als Mental Coach.

Lotte geeft de Tweedaagse training Zelfleiderschap i.s.m. Paula Dillema. Ze is bevlogen podcaster (27.000 downloads) en voormalig volleybalster.

Sonya Dias

Storyteller / Blogger

Sonya is als storyteller een hartverwarmende dagvoorzitter en spreker. Sonya is de onmisbare schakel in de uitwerking van podcasts tot blogs.

Paula Dillema

Systemisch Coach

Paula is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Paula ondersteunt wanneer je zakelijk of prive vastloopt door terugkerende blokkades of emoties. Wanneer je onvoldoende voor jezelf op durft te komen of het moeilijk vindt om zichtbaar te worden.

Marijke Veenstra

Creative Assistant

De podcast afleveringen worden na de opname altijd bewerkt door Marijke! Zij zorgt ervoor dat we super zichtbaar zijn op social media. Zo kan jij op ieder moment van de dag luisteren naar de mooiste interviews.