ere1:1 Game Plan | Rust, focus & helderheid in jouw koers
Video Aspect Ratio: 16:9

Game Plan - individuele coaching

Rust, focus & helderheid in jouw nieuwe koers.

whats your story lotte

Game Plan - individuele coaching

Rust, focus & helderheid in jouw nieuwe koers.
Checkbox oranje

Geblesseerd of gestopt, wat nu?

Checkbox oranje

Voor top- en breedte sporters.

Checkbox oranje

Vorm je 'nieuwe' identiteit.

Lotte Gerland Mental Coach

En, wat ga je nu doen?

Mensen kennen je als 'de sporter'. Maar nu ben je zoekende.

• Wie ben je nog meer?

• Wat wil / kan je eigenlijk?

• Hoe (her) vind je de balans in je werkende en privé leven?


Of je nu topsporter bent of fanatieke amateursporter.

Je sport was en is diep van binnen nog steeds jouw identiteit.

De oefeningen die Lotte doet om bij die diepere laag te komen zijn ongelofelijk doeltreffend en geven veel inzicht. Daarnaast ziet Lotte ook de grote lijn en dwarsverbanden die ik zelf niet zag. Enorm waardevol, waarbij het woord magisch misschien wel de beste omschrijving is.

Emmie - schrijver & fotograaf

In 3 stappen nieuwe koers bepalen

nummer 1
Neem contact op via het contactformulier om vrijblijvend kennis te maken.

Ben je er klaar voor?

→ Ontwikkelen levensvisie

→ Concrete jaar / maand doelen

→ Stap in je nieuwe identiteit, en neem de sporter in jou mee!

Je ervaart:

→ Rust, focus & helderheid

→ Van onzekerheid naar fun & zelfvertrouwen

→ Regie op je leven na / naast je sport. 

Annelies Bondo
Eén dag, een muur vol post-its en uiteindelijk puzzelstukjes die op z'n plek vallen, van al je eigen verhalen!  Lotte is op een prettige, supportive manier aanwezig en neemt geen genoegen met de mind-fucks die je jezelf voor houdt, daar breek je dus dwars door heen. Het resultaat is een schat aan input over jezelf hoe jij je verhalen in kunt zetten voor je bedrijf."
Itje Snaaijer
"We zijn aan de slag gegaan met wat mij onderscheidt als professional en hoe je dit pitcht. Dankjewel voor jouw scherpe vragen, je onbevooroordeelde blik en de vertaling naar de praktijk!"
Marloes Oldenbeuving
"Ik heb niet zo'n moeite online zichtbaar te zijn, maar liep tegen het praktische stuk aan. Wat kan ik delen? Nu kan ik me niet meer voorstellen dat dit ooit een issue voor me was."

Ontwikkel je nieuwe identiteit, na / naast de sport


2 plekken start sept / okt '24

1:1 Game Plan - individuele coaching

(3 maanden)

€3500

Ex. BTW, termijnen mogelijk

Je hebt al vaker doelen gesteld. Maar nu je sportieve ambities in een ander daglicht staan, komen werk / privé doelen niet echt van de grond.

Hoe zorg je ervoor dat jouw (nieuwe) grotere visie helder wordt? En dat je de actiestappen richting jouw dromen en doelen écht gaat implementeren? 

Jouw winnaars mindset leren toepassen op 'het gewone leven'. Vanuit fun, vertrouwen en helderheid. Dát is wat we realiseren.

Ronald Bogaerds 

Bestseller auteur Streetsmart Sales

Welk verhaal vertel je jezelf?

Wat je ook aan het doen ben, wie je bent of waar je naar toe wil: het is zo belangrijk om af en toe eens stil te staan bij jezelf. Waarom doe je wat je doet? Welk verhaal vertel je tegen jezelf over jezelf? Of over jezelf tegen anderen?


Lotte helpt je bewust worden over je eigen story. Echt heel bijzonder. Ze kan luisteren als geen ander en blijft onbevooroordeeld. Als je dit leest, niet wachten. Stuur Lotte een berichtje, ze heeft iets moois voor je in petto!

Donna, Sarah, Eveline & Stephanie delen hun ervaring met jou!

Lotte Gerland Mental Coach

Over Lotte de Vries

Hey! Ik ben Lotte (32). Mental Health Coach voor sporters, enthousiast podcaster en oud-topsporter (volleybal). Vanuit What’s Your Story heb ik de afgelopen jaren 1000+ ondernemers, werkenden en voormalig sporters begeleid om hun persoonlijke en business verhaal te verhelderen. 


Samen hebben we gewerkt aan een heldere, nieuwe koers. Inmiddels doe ik dit ook niet meer helemaal alleen, maar combineren we de 1:1 contactmomenten met fantastische groepstrainingen!


Sportief: Tijdens mijn (beach) volleybal carrière heb ik de jeugdopleiding bij topclub VC Sneek doorlopen tot en met het eerste damesteam. Een meisjesdroom die op mijn 16e uitkwam. Daarna ben ik nog enkele jaren uitgekomen voor het eerste damesteam van G.S.V.V. Donitas waarbij we o.a. als topdivisie team reikten tot de kwartfinale van de Nationale Beker. Nadat ik gestopt ben als "amateur topsporter", heb ik nog enkele jaren op recreatief niveau gevolleybald. Inmiddels ben ik zo'n 7 jaar helemaal gestopt.

Maatschappelijk: Ik ben opgeleid als Communicatie professional (HBO). Na mijn studie heb ik gewoond en gewerkt in Suriname als marketeer. Nadat ik terug verhuisde naar Nederland en weer ben geëmigreerd naar Duitsland, ben ik me verder gaan ontwikkelen als Mental Coach. Inmiddels wonen we in de heerlijke stad Enschede en kan ik me weer onder de Nederlandse sporters begeven!

Vervolg opleidingen: Ik heb de Zakelijk Succes Academie van Bart van den Belt gevolgd. Ook heb ik een half jaar lang in de Mastermind van toponderneemster Kim Munnecom gezeten. Van mei 2022 tot mei 2023 was ik aangesloten bij StoryBrand als gecertificeerd guide. Begin 2023 heb ik de opleiding tot Mental Coach en een eenjarige opleiding Toegepaste Psychologie afgesloten.

Privé: Ik ben getrouwd en samen wonen we, na jaren in het buitenland gezeten te hebben (Suriname & Duitsland) in het gezellige Enschede. Samen hebben we een prachtige dochter.

"Lotte liet me inzien dat ik een verschil kan maken voor mensen." - Jacobien de Haan

Jacobien vertelt over haar ervaring na de VIP Dag!


Ze liep er tegenaan dat ze zich afvroeg "wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?" Terwijl ze diep van binnen voelde dat ze veel te brengen heeft, bleef ze twijfelen of het wel interessant was.


Inmiddels heeft ze al vele lezers mogen inspireren met haar boek "De hemel kan wachten".


PS. onder aan deze pagina vind je nog veel meer (video) reviews :-)

Zij gingen je voor!

Janneke Ananias

"Hoewel ik al veel online vertelde over mezelf, was ik toch onzeker. Ben ik wel uniek genoeg? Wat heb ik nou te vertellen? Tijdens de training van Lotte zijn er dingen op z’n plek gevallen voor mij als onderneemster én als persoon. De VIP dag was praktisch en diepgaand. Echt een dikke vette aanrader voor elke ondernemer die met meer zelfvertrouwen haar unieke verhaal wil vertellen."

Esther Sastromedjo 

"De VIP Dag heeft me veel meer richting gegeven. Ik kende mijn eigen verhaal maar wilde sturing omdat ik de afgelopen jaren niet echt vooruit kwam. 

 

Het was heel verhelderend om samen met Lotte in verschillende stappen naar mijn verhaal te kijken. Het werkte als een filter waardoor ik helder kreeg waar ik nu echt aandacht aan wil besteden en welke vervolgstappen ik wil zetten. 


Na de trainingdag voelde ik me vrijer en rustiger in mijn hoofd om door te gaan met mijn verhaal als kracht."

Marjan van den Berge

"Ik heb een hele fijne en leerzame dag gehad, waarvan de impact me steeds duidelijker wordt. In alle facetten van mijn bedrijf kan ik dat toepassen als ook privé. 

 

Het voordeel door op deze manier te werken is dat je voor hele lange tijd waardevolle imput hebt voor bv. social media, maar ook voor je lange termijn visie en werkplezier. 

 

Ik vind het nu leuk om over "My story" na te denken en te vertellen ipv het als een enorme hobbel te zien die genomen moet worden."

Aisha Tauran
"Enorm bedankt voor deze dag. Er is veel in gang gezet en dat voelt heftig en bevrijdend tegelijk. Dankjewel voor de ruimte die er mocht zijn voor het afbrokkelen van mijn muur."
Eveline Broekhuizen

"Als schrijfcoach en redacteur ben ik altijd bezig met de verhalen van anderen. Zelf bleef ik liever achter de schermen, maar naarmate ik me ontwikkel als ondernemer word ik steeds zichtbaarder. 


Lotte stelde me direct op mijn gemak, de training voelde heel vertrouwelijk. Ze weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen én door te vragen. Al snel hingen de muren vol met post-its, en achter elke post-it schuilde een verhaal.


Ook heb ik oude verhalen die ik mezelf vertelde en die mij niet dienden, achter me kunnen laten.


Voortaan heb ik inspiratie genoeg voor mijn social media posts, die net iets dieper gaan dan hiervoor, waarbij ik meer van mezelf laat zien en me kwetsbaar durf op te stellen. Ik houd mezelf niet meer klein maar laat mijn verhaal groeien!"

Marloes Tamminga

"Lotte weer direct een prettig sfeer te creëren waarin je je prettig voelt. Ze is authentiek en heet echt oprechte interesse in je verhaal. Ze heeft mij aan het denken gezet. 

 

Ik broed nu op een plannetje die daar geboren is. De 1:1 dag is goed geregeld en georganiseerd. 

Echt een aanrader als je als ondernemer intensief met je verhaal en pitch aan de slag wil."

Laura van der Velde

"De 1:1 Dag was zo fijn! En tegelijkertijd ook zo vermoeiend! Positief hoor, maar de gesprekken komen gewoon binnen. 

 

De 1:1 trainingsdag brengt mij verder als persoon en mijn bedrijf groeit doordat ik mijn unieke verhaal kan vertellen! 

 

De belangrijke 'bullit points' uit mijn verleden zet ik hedendaags in. De dag heeft handvaten gegeven waar ik veel aan heb."

Louis Baerts

"Lotte is een gepassioneerde vrouw die zeer betrokken de mooiste verhalen uit je los weet te halen om deze daarna te combineren tot een levensverhaal. 

 

Door haar enthousiasme tijdens de 1:1 trainingsdag kom je onderdelen van je verhaal te weten die je weer kan gebruiken in jouw verdere marketing, om zo tot een compleet geheel te komen. 

 

Zeer speciaal om dit mee te maken..!"

Conchita Brouwer

"Ik heb Lotte als een fijn, meelevende persoon ervaren die geïnteresseerd is in mijn verhaal. Ze vroeg door daar waar dat nodig was. De 1:1 trainingsdag was voor mij een onderdeel van mijn proces waarin ik toen nog midden in zat.

 

Het lukt me nu beter om mijn verhaal te omarmen. Dat is denk ik een compliment voor Lotte!"

Yvonne Bouma

"Mijn 1:1 trainingsdag met Lotte was zo bijzonder. Ik ben er open minded in gegaan en wetend dat het veel impact zou veroorzaken. De vragen, het gebruik van Post Its en de oefeningen zijn erg goed en bijzonder. 

 

Lotte stelt je heel erg op je gemak, en je voelt haar oprechtheid en intentie om jouw echt te willen helpen met dat mooie verhaal dat in je zit. Ze weet de 'pijn' punten er uit te halen, zodat het gaat klikken, je krijgt AHA momenten: Super. 

 

Na de mooie trainingsdag kan ik met alle kennis en de waarde van mijn unieke verhaal nog krachtiger kan gaan inzetten."

Nienke Jolien Geres

"Als fotograaf blijf ik het liefst letterlijk achter de schermen, maar als ondernemer is dat niet altijd handig. Ik zat daar altijd een beetje mee, totdat ik Lotte een keer sprak.


Ik vond haar meteen heel inspirerend en ik was benieuwd naar hoe zij mij zou kunnen helpen met het helder maken van mijn verhaal en hoe ik die goed naar buiten toe kan communiceren.


Wat me opviel tijdens de trainingsdag was dat Lotte een goed gevoel heeft voor communicatie. Ze legt rustig en duidelijk uit en oordeelt niet. Dat is erg fijn en vertrouwd. Ik heb tijdens de dag hele mooie inzichten gekregen. Echt een aanrader!"

Jacqueline Hilberdink

"De trainingsdag bij Lotte was een feestje. De hele dag was erg waardevol en inspirerend en heeft me heel veel mooie inzichten opgeleverd. Vooral dat ik mag ondernemen op een manier die bij mij past. Een echte eye-opener. 

 

De post its gaven me gedurende de dag steeds meer helderheid in mijn eigen verhaal en met de laatste oefening viel alles op zijn plek. Heel bijzonder. 

 

Lotte was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal, stelde goede vragen en zorgde voor een ontspannen sfeer, waardoor ik me ook vertrouwd voelde veel te delen. Als jij ook vanuit jouw authentieke verhaal wil ondernemen is Lotte de persoon bij wie je wil zijn."

Demi Kromowidjojo

"Ik vind de trainingsdagen van Lotte heel origineel. Lotte weet op een unieke manier de verbindingen zichtbaar te maken tussen mijn doelen en persoonlijkheid. Ze gaat respectvol om met de oefeningen, is empathisch en positief. 


Ze heeft me geholpen waardering en liefde vanuit mijn Surinaamse roots in kaart te brengen. Het was verhelderend hoe ik naar het inzetten van inclusivieteit in de Nederlandse samenleving kan kijken. 

Lotte is de 'creatieve mastermind' achter haar trainingsdagen en daar heb ik volop van genoten!"

Stephanie de Geus

"Ik heb meerdere trainingsdagen gevolgd bij Lotte. Nu zie ik hoe mijn verhaal echt bijdraagt aan mijn bedrijf en ervaar ik echt in mijn klantcontact dat mensen voor mij kiezen om mij. 

 

Dankjewel Lotte voor alle fijne, mooie inzichten en de goede schopt onder mijn kont de goede richting op!"

Debbie Schouten

"Mijn 1:1 trainingsdag was waardevol. Door de werkwijze kreeg ik inzicht in de onderdelen van mijn verhaal waardoor het voor mij makkelijker is geworden deze te delen. 

 

Ook heb ik inzicht gekregen hoe ik mijn kwetsbaarheid kan laten zien en op deze manier impact kan maken."

Simone Weert

"Het traject was heel waardevol voor mij. Van te voren wist ik al wel dat we de diepte in zouden gaan, en dat het meer zou zijn dan alleen wat onderwerpen bedenken voor social media. 

 

De diepte gingen we zeker in, zowel bij Paula als bij Lotte. Lotte creëert een veilige ruimte, maar schuwt het niet om je af en toe een spiegel voor te houden. Mijn doel was om meer ontspannen om te gaan met social media. Dat doel is bereikt. Ik vind het nu leuk om berichten en blogs te maken!"