Over What's Your Story

Over What's Your Story

Wij geloven dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt

Welkom bij What's Your Story! DE place to be voor ondernemers die struggelen met een helder bedrijfsverhaal en hun marketing. Ik ben Lotte, marketeer, storytelling lover en eigenaresse van What’s Your Story. Hieronder stel ik graag het geweldige What's Your Story freelance team aan je voor!


Het probleem dat ik vaak hoor van ondernemers is dat ze marketing lastig vinden of dat het zelfs een opdringerige bijsmaak heeft. Het lukt maar niet te achterhalen hoe je dit leuk EN effectief kunt maken en hierdoor blijf je vaak vertwijfeld achter.

Maar als jij te onzichtbaar bent en je laat tegenhouden door je angst om te stralen, ontneem je mensen de kans met jou te werken en dat is stiekem best egoïstisch... Er zitten mensen te wachten op jou! Alle ondernemers kunnen leren hoe je marketing toepast voor jouw bedrijf op een manier de bij je past.

Je hebt alleen wel een helder bedrijfsverhaal nodig EN moet het implementeren in je marketing! Samen werken we aan jouw zichtbaarheid op een manier dat het je ook echt meer klanten oplevert.


Het What's Your Story freelance team

Lotte de Vries

Eigenaresse What's Your Story

Lotte helpt je jouw business verhaal verhelderen en te integreren in effectieve online (email) marketing.

Daarnaast geeft ze de Tweedaagse training Zelfleiderschap i.s.m. Paula Dillema. Ze is bevlogen podcaster (20.000 downloads) en oud top-sporter!

Storyteller & Personal Assistant

Sonya is als storyteller een hartverwarmende dagvoorzitter en spreker. Sonya is de onmisbare schakel als PA van Lotte. Verder is zij verantwoordelijk voor het schrijven van de shownote blogs van de podcast interviews.

Systemisch Coach

Paula is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Paula ondersteunt wanneer je zakelijk of prive vastloopt door terugkerende blokkades of emoties. Wanneer je onvoldoende voor jezelf op durft te komen of het moeilijk vindt om zichtbaar te worden.

Marijke Veenstra

Podcast editor

De podcast afleveringen worden na de opname altijd bewerkt door Marijke! Zo kan jij op ieder moment van de dag luisteren naar de mooiste interviews.

En ook met deze professionals brengen we je graag in contact!

Technisch Virtual Assistent

Anouk helpt je met het maken van alle technische koppelingen. Van website en mailsysteem tot betaalsysteem en webinars. Ze bouwt funnels en online leeromgevingen en daarnaast kan ze (met haar team) ondersteunen bij social ads en video editing.

Podcast Shownotes

Kimberley van der Zande

Empowerment fotograaf

Heb je mooie foto's nodig voor je website of social media, dan is Kimberley jouw fotograaf to go. Goede foto's zijn essentieel voor de visuele ondersteuning van de tekst op je website.

Visual Brand Builder & Grafisch Designer

Sophie haar stijl is minimalistisch en strak. Ze ontwerpt werkelijk alles. Van logo's, lettertypes, kleurpalletten en businesscards tot het inrichten van een compleet pand of het designen van jouw boek. Je visuele branding wordt een geheel en super herkenbaar.

De boekhoudcoach

David en zijn team weten alles van cijfertjes en slimme investeringen. Naast dat hij de boekhouding verzorgt, staat hij altijd klaar om mee te denken over de financiën van ons bedrijf!