Over What's Your Story

Over What's Your Story

Wij geloven dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt

Welkom bij What's Your Story! DE community voor en door (voormalig) sporters die noodgedwongen (tijdelijk) moeten stoppen met hun sport. Ik ben Lotte, marketeer, storytelling lover en eigenaresse van What’s Your Story. Hieronder stel ik graag het geweldige What's Your Story freelance team aan je voor!

Op dit moment breiden we enorm uit met ons netwerk van hulpverleners. Ben je gericht op zoek naar mentale begeleiding in de vorm van individuele coaching of psychologische hulp, neem vooral contact met ons op zodat we je kunnen doorverwijzen.


Het What's Your Story freelance team

Lotte de Vries

Eigenaresse What's Your Story

Lotte helpt je jouw business verhaal verhelderen en te integreren in effectieve online (email) marketing.

Daarnaast geeft ze de Tweedaagse training Zelfleiderschap i.s.m. Paula Dillema. Ze is bevlogen podcaster (20.000 downloads) en oud top-sporter!

Storyteller

Sonya is als storyteller een hartverwarmende dagvoorzitter en spreker. Sonya is de onmisbare schakel in de uitwerking van podcasts tot blogs en het organiseren van onze LIVE events.

Systemisch Coach

Paula is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Paula ondersteunt wanneer je zakelijk of prive vastloopt door terugkerende blokkades of emoties. Wanneer je onvoldoende voor jezelf op durft te komen of het moeilijk vindt om zichtbaar te worden.

Marijke Veenstra

Podcast editor

De podcast afleveringen worden na de opname altijd bewerkt door Marijke! Zo kan jij op ieder moment van de dag luisteren naar de mooiste interviews.

En ook met deze professionals brengen we de ondernemers onder ons, graag in contact!

Technisch Virtual Assistent

Anouk helpt je met het maken van alle technische koppelingen. Van website en mailsysteem tot betaalsysteem en webinars. Ze bouwt funnels en online leeromgevingen en daarnaast kan ze (met haar team) ondersteunen bij social ads en video editing.

Podcast Shownotes

Kimberley van der Zande

Empowerment fotograaf

Heb je mooie foto's nodig voor je website of social media, dan is Kimberley jouw fotograaf to go. Goede foto's zijn essentieel voor de visuele ondersteuning van de tekst op je website.

Visual Brand Builder & Grafisch Designer

Sophie haar stijl is minimalistisch en strak. Ze ontwerpt werkelijk alles. Van logo's, lettertypes, kleurpalletten en businesscards tot het inrichten van een compleet pand of het designen van jouw boek. Je visuele branding wordt een geheel en super herkenbaar.

De boekhoudcoach

David en zijn team weten alles van cijfertjes en slimme investeringen. Naast dat hij de boekhouding verzorgt, staat hij altijd klaar om mee te denken over de financiën van ons bedrijf!