ere #282 Jouw Human Design inzetten voor je business en Money Mindset! Met Saskia van der Krift
#282 Jouw Human Design inzetten voor je business en Money Mindset! Met Saskia van der Krift

#282 Jouw Human Design inzetten voor je business en Money Mindset! Met Saskia van der Krift

Saskia van der Krift is zelfstandig ondernemer en helpt andere ondernemers hun bedrijf vanuit hun ziel op te zetten gebruik makend van Human Design. In podcast 282 praat ik met haar over hoe haar Money Mindset veranderde en haar onderneming zo een grote vlucht nam, dat ze het zelf niet meer kon bijbenen.

“Mijn doel is ondernemers helpen een stevige fundering van hun bedrijf neer te zetten niet vanuit moderne marketing technieken van dit moment, maar echt vanuit hen zelf.” 

Verandering in money mindset

Saskia is alleenstaande moeder en leeft van de bijstand op het moment dat ze in aanraking komt met Tony Robbins. Ze weet dat er een event in Londen zal plaatsvinden en diep van binnen voelt ze dat ze er bij moet zijn. Ze weet niet hoe ze aan het geld moet komen om dit te kunnen doen, maar ze moest en ze zou gaan. Ze kreeg het voor elkaar om in termijnen voor de tickets te betalen en kreeg hulp bij het vinden van een betaalbare accommodatie in Londen. Ze werkte vrijwillig bij een sociale corporatie en kreeg in cadeaubonnen uitbetaald. Deze kocht haar vader van haar over. Daarnaast zette zij haar 10 jaar ervaring bij de belastingdienst in en ging ze belastingaangiften voor mensen invullen in ruil voor een vergoeding.

“Leg je verhaal uit, vraag om, hulp en kijk naar wat er mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is.” 

Het lukte Saskia om bij het event van Tony Robbins aanwezig te zijn en het was een groot feest. Nadat ze daarvan terugkwam leek het alsof ze de hele wereld aankon. Tijdens het event is er een community ontstaan met mensen die elkaar gunnen en daardoor voelde Saskia zich gedragen.

“Alleen gewoon al samen zijn met mensen met grote dromen. Het empoweren van elkaar dat vond ik nog het aller gaafste. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het maakt niet uit wat je verleden is, welke fouten je hebt gemaakt, waar je wieg heeft gestaan. Het is allemaal mogelijk, ook voor jou.”

Money mindset ingehaald door succes

Saskia begon haar eigen onderneming als VA (Virtual Assistant). Ze heeft een NLP coach opleiding gedaan, maar durfde niet meteen als coach aan de slag te gaan. De bijstand was niet zo goed voor haar money mindset, maar ze heeft er wel van geleerd. Elke stap die ze daarin heeft doorleeft heeft haar krachtiger gemaakt. Vanuit een uitkering ondernemen naar 100% ondernemen is een grote stap. Ze is blij dat het voorbij is en geeft aan dat investeren in jezelf hierin belangrijk is. 

“Ik vind het ook zelfliefde dat je jezelf het waard vindt om geld aan jezelf uit te geven voor je groei.” 

Saskia begon als VA en bood van alles aan. Al snel kaderde ze dat af richting marketing. Daarna ging ze mensen coachen omdat mensen erom vroegen gezien haar jarenlange ervaring met werken met ondernemers. Het begon net goed te lopen toen corona kwam. De marketing lag een tijd lang stil en ze besloot om het coachen en de marketing los te trekken. Ze ontwikkelde een Zoom training waarin ze ondernemers leerde hoe ze Zoom konden gebruiken om cursussen en trainingen te geven. Na corona bleef ze vragen krijgen over marketing. Saskia ging nadenken over hoe ze nu verder wilde en startte het online marketing bureau ‘Het Online Marketing huis’. Binnen no-time stond daar een website en binnen een paar maanden had Saskia een team. Ze ging op 1 december officieel life en binnen driekwart jaar ging het sky high. Saskia kon het succes niet goed dragen en raakte in paniek. Ze moest begeleiding zoeken in de vorm van coaching want er werd een blik van belemmerende overtuigingen opengetrokken. Ze moest bijkomen van haar eigen succes.

 “Mijn succes had mijn money mindset eigenlijk ingehaald.” 

Ondernemen vanuit je ziel met behulp van Human Design

Saskia heeft besloten om vanaf december van dit jaar te stoppen met Het Online Marketing Huis omdat het niet meer past bij haar wensen. Er is nog steeds vraag naar haar marketing diensten maar die mensen draagt ze met liefde over aan haar teamleden die allemaal specialist zijn. Ze gaat nu terug naar wat ze altijd al wilde doen.

“Ondernemers helpen om echt vanuit hun ziel te ondernemen op een manier die bij hen past.” 

Ze heeft de afgelopen jaren nodig gehad om te ontdekken dat je niet alle stappen van de marketing hoeft te volgen om een succes te worden. Het is de taal van je ziel en meer vanuit alignment. Ze werkt met 1 op 1 trajecten en past Human Design toe. Human Design is een combinatie van verschillende stromingen zowel spirituele als Westerse wetenschap. Het is vergelijkbaar met een competentietest waarin al je valkuilen, talenten en kwaliteiten naar boven komen. “Het is eigenlijk gewoon een blauwdruk van hoe jij gecreëerd bent.” Een soort persoonlijke handleiding die Saskia toepast bij het inrichten van iemands business.

“Wat ik zie is dat het mensen letterlijk een soort kickstart geeft of het vertrouwen geeft om echt te gaan doen wat ze eigenlijk allang hadden willen doen.” 

Wil je het hele verhaal horen ? Hoe Saskia op een open en kwetsbare manier vertelt hoe ze vanuit de bijstand ging ondernemen? Hoe ze haar money mindset veranderde en er uiteindelijk door werd ingehaald? En welk onverwacht besluit ze nam? Luister dan naar de podcast en laat je inspireren!

 Handige linkjes

Saskia van der Krift

Spotify Saskia van der Krift

Online Radia Saskia van der Krift

Linkjes Spotify en Soundcloud podcast 282

  Over de schrijver
Community voor en door (voormalig sporters). Je sportdroom had je uitgestippeld. Misschien is het zelfs realiteit geworden. Maar van de een op de andere dag hoor je er niet meer bij. Noodgedwongen omdat je een blessure kreeg, ziek werd of niet meer geselecteerd. Word lid van onze community, je staat er niet alleen voor!
Reactie plaatsen

Zoek een blog / podcast op naam of onderwerp

We hebben maar liefst 290 podcasts online staan!