Coaching bij burn-out en stress, Eliza Koeijvoets

Coaching bij burn-out en stress, Eliza Koeijvoets

In aflevering #239 spreek ik met burn-out en stress coach Eliza Koeijvoets. In een maatschappij waarin we de laatste jaren steeds meer te maken hebben met burn-out en stress maakt Eliza een groot verschil. Zij helpt mensen een beter leven te krijgen na een burn-out om weer ontspannen en met plezier het leven door te gaan. Zonder stress door chronische klachten en fysieke stressklachten. 


Burn-out coach worden

Eliza had nooit gedacht dat haar pad zich zo zou ontvouwen. In 2018 startte ze zelfstandig als kindercoach. Een ogenschijnlijk logische stap, want ze had jarenlange ervaring in het onderwijs. Na 2 jaar hard werken, leek haar bedrijf maar niet van de grond te komen en vroeg ze daarom om een teken van het universum. Als ze met coaching verder moest gaan dan moest er nu echt wel wat op haar pad komen! Ze had bijna de handdoek in de ring gegooid, maar door prachtige synchroniciteiten, die ze in de podcast deelt, maakte ze de beslissing om burn-out coach te worden. Hierdoor leek alles in een stroomversnelling te komen en bloeit haar bedrijf op als nooit tevoren. 

Het perfecte plaatje loslaten

Eliza vertelt hoe zij, met turbulente ervaringen en een jeugd waarin zij op jonge leeftijd moest leren zelfstandig te zijn, heeft geleerd dichterbij zichzelf te komen. Van altijd aanpassen op anderen naar leven vanuit haar kern. Je leert over het bewust worden van het verhaal wat jij jezelf op momenten dat je je onzeker voelt verteld en of deze verhalen wel de waarheid zijn. Ook hebben we het over Eliza’s fantastische metafoor; geglazuurde gebakjes communicatie. Waarom zet iedereen de mooist geglazuurde versie van zichzelf in zijn etalage? Hoezo vergelijken we onszelf met de etalages van anderen en communiceren alsof we dat geglazuurde gebakje moeten zijn. Hoe kunnen we dan het perfecte plaatje loslaten? En wat kan je doen om jezelf minder te vergelijken met een ander? 


Dat en nog veel meer hoor je in deze podcast aflevering. Naar mijn mening een prachtige aflevering vol inzichten over dichterbij jezelf komen, keuzes maken vanuit je kernwaarden en Eliza’s inspirerende weg naar haar droomleven. 


Handige linkjes

Website Eliza Koeijvoets

Instagram Eliza Koeijvoets

Storytelling Strategie Sessie inplannen

E-book Verkopen Vanuit Verbinding aanvragen


Is jouw bedrijfs boodschap wel helder genoeg?

Verhalen zijn het enige waar mensen nog uren lang aandacht voor kunnen hebben en daarom is goede storytelling essentieel voor jouw business. Bij heel veel ondernemers gaat dit mis omdat je boodschap niet helder is. Je potentiële klanten snappen simpelweg niet waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn, zonde! 

Hierdoor maak je niet de impact die je zou willen maken EN loop je ook simpelweg heel veel omzet mis. Mensen kopen vaak niet de beste dienst (hoe lullig ook...), maar dat wat ze het snelst kunnen begrijpen. Heb jij moeite jouw unieke boodschap te formuleren en toe te passen in je marketing? Boek dan hier gauw een gratis 30 min. Marketing Strategie Sessie met Lotte!

Plan Afspraak

 Over de schrijver
Ik ben Lotte, Business Storyteller, Marketeer en enthousiast podcaster. Vanuit mijn bedrijf What’s Your Story heb ik de afgelopen jaren 1000+ ondernemers en freelancers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf. Ook mijn eigen verhalen deel ik met liefde. Over mijn volleybal leven, over emigreren / remigreren naar Suriname en Duitsland (waar ik nu woon), het loskomen van mijn ziekteverhaal (reuma) en natuurlijk mijn ondernemersavonturen. Inmiddels onderneem ik vanuit twee landen, online vanuit mijn woonplaats Oldenburg en offline in mijn geliefde Groningen. Vanuit mijn marketing / communicatie achtergrond help ik jou je persoonlijke (business) verhaal te verhelderen.