Coaching bij burn-out en stress, Eliza Koeijvoets

Coaching bij burn-out en stress, Eliza Koeijvoets

In aflevering #239 spreek ik met burn-out en stress coach Eliza Koeijvoets. In een maatschappij waarin we de laatste jaren steeds meer te maken hebben met burn-out en stress maakt Eliza een groot verschil. Zij helpt mensen een beter leven te krijgen na een burn-out om weer ontspannen en met plezier het leven door te gaan. Zonder stress door chronische klachten en fysieke stressklachten.


Eliza had nooit gedacht dat haar pad zich zo zou ontvouwen. In 2018 startte ze zelfstandig als kindercoach. Een ogenschijnlijk logische stap, want ze had jarenlange ervaring in het onderwijs. Na 2 jaar hard werken, leek haar bedrijf maar niet van de grond te komen en vroeg ze daarom om een teken van het universum. Als ze met coaching verder moest gaan dan moest er nu echt wel wat op haar pad komen! Ze had bijna de handdoek in de ring gegooid, maar door prachtige synchroniciteiten, die ze in de podcast deelt, maakte ze de beslissing om burn-out coach te worden. Hierdoor leek alles in een stroomversnelling te komen en bloeit haar bedrijf op als nooit tevoren.

Eliza vertelt hoe zij, met turbulente ervaringen en een jeugd waarin zij op jonge leeftijd moest leren zelfstandig te zijn, heeft geleerd dichterbij zichzelf te komen. Van altijd aanpassen op anderen naar leven vanuit haar kern. Je leert over het bewust worden van het verhaal wat jij jezelf op momenten dat je je onzeker voelt verteld en of deze verhalen wel de waarheid zijn. Ook hebben we het over Eliza’s fantastische metafoor; geglazuurde gebakjes communicatie. Waarom zet iedereen de mooist geglazuurde versie van zichzelf in zijn etalage? Hoezo vergelijken we onszelf met de etalages van anderen en communiceren alsof we dat geglazuurde gebakje moeten zijn. Hoe kunnen we dan het perfecte plaatje loslaten? En wat kan je doen om jezelf minder te vergelijken met een ander?


Dat en nog veel meer hoor je in deze podcast aflevering. Naar mijn mening een prachtige aflevering vol inzichten over dichterbij jezelf komen, keuzes maken vanuit je kernwaarden en Eliza’s inspirerende weg naar haar droomleven.


Website Eliza Koeijvoets

Instagram Eliza Koeijvoets

Plan Storytelling Strategie Sessie met Lotte
Download E-book Verkopen Vanuit Verbinding


Is jouw bedrijfs boodschap wel helder genoeg?

Verhalen zijn het enige waar mensen nog uren lang aandacht voor kunnen hebben en daarom is goede storytelling essentieel voor jouw business. Bij heel veel ondernemers gaat dit mis omdat je boodschap niet helder is. Je potentiële klanten snappen simpelweg niet waarom en waarvoor ze bij jou moeten zijn, zonde! 

Hierdoor maak je niet de impact die je zou willen maken EN loop je ook simpelweg heel veel omzet mis. Heb jij moeite jouw unieke boodschap te formuleren en toe te passen in je marketing? Neem dan gauw contact op met Lotte en haar team. Stuur via deze pagina een berichtje.


Over de schrijver
Vanuit What’s Your Story heeft Lotte vele ondernemers begeleid om hun persoonlijke en business verhaal in te zetten voor de marketingcommunicatie van hun bedrijf.Zij helpt je jouw business verhaal te verhelderen en scherp in de markt te positioneren. Ook geeft ze training en coaching in zelfleiderschap. Voor iedereen die het spannend vindt om letterlijk en figuurlijk z’n plek in te nemen en zichtbaar te worden!Lotte is Storytelling Marketeer, enthousiast podcaster en oud-topsporter. Daarnaast is ze StoryBrand Certified Guide en Mental Coach.Ze heeft gewoond en gewerkt in Suriname als marketeer. Na een korte periode in Nederland is ze nu naar Duitsland geëmigreerd waar ze samen woont met haar man en dochtertje.

Zoek een blog / podcast op naam of onderwerp

We hebben maar liefst 290 podcasts online staan!